Først: TILLYKKE til min mor og Svend Aage med sølvbrylluppet i dag! De har valgt at tage en tur til Tenerife på elskovsferie, så gaver, knus og kram må vente, til de er kommet hjem igen – men jeg har da fået en sms med besked om, at de nyder ferien og de ca. 25 grader. Jeg er da slet ikke misundelig!

Herhjemme er det VINTER med frostgrader døgnet rundt. Pigerne har vinterferie, og Line blev “kidnappet” af Mathilde og Susanne i går og kommer nok først hjem i morgen. Marie har været i SFO i går, i dag og skal også i morgen, da jeg først har ferie torsdag og fredag (+ mandag i uge 8). Jeg glæder mig til fridagene! Vi har fortsat VILDT travlt på jobbet, så fridagene skal nydes i fulde drag!

I dag er det Pandekagedag, og vi (Marie og jeg) har naturligvis fået pandekager til aftensmad. Line er jo ikke hjemme, og Jan skulle til et møde i fiskeriforeningen, aftensmad inkluderet, så Marie og jeg er “alene hjemme”.

Pandekager er i øvrigt ikke lige noget for Jan for tiden. Han holder sig fra sukker, hvidt brød, smør osv., og det er lykkedes han at tabe 8 kg siden nytår. Det er SÅ FLOT! Og han er super motiveret – og standhaftig! Når jeg er lækkersulten og napser et stykke chokolade, skal han ikke have noget…. Det er sørme nye toner!

Jeg har filmet Tilo i dag. Han legede med en isklump, og det så bare så sjovt ud. Se videoen via linket herunder:
http://www.youtube.com/watch?v=2PXjVmLYb6s&feature=youtu.be

God vinterferie!