Allerførst; tillykke med fødselsdagen til min mor! Vi glæder os til at spise hos dig og Svend Aage i aften smiley.

Vi skal lige have en opsummering over april, som ikke har været helt almindelig! Primo april holdt vi påskeferie, men da ferien var slut, kunne børnene ikke komme i skole, da lærerne var udsat for lockout – og det skulle vise sig, at lærerne (de fleste af dem) ikke kunne komme på arbejde i fire uger. Hverken Line eller Marie havde undervisning, og vi vil igen sige TAK til både bedsteforældre og veninders forældre for hjælpen under lockouten! Jeg tog en enkelt fridag for at gengælde noget børnepasning. Maries veninde Maja var på besøg hos os den dag, og jeg legede “skrappe lærerinde Nielsen” og satte dem i gang med både dansk- og matematikopgaver. Pigerne har lavet lektier (repetition, for nyt har vi jo ikke kunnet lære dem) under lockouten, og næsten hver dag…

Den 14. april blev jeg 41 (41!!!!). Dét, syntes jeg åbenbart, var værre end 40, for jeg havde et aldersrelateret mareridt få nætter efter min fødselsdag… Jeg var taget ind på et musiksted for at høre noget god musik, og resten af publikum var meget yngre end jeg, og jeg blev faktisk mobbet ud. De var rigtig onde mod mig smiley. Rigtig træls følelse! Den dumme drøm skulle godt nok lige rystes af. Jeg føler mig heldigvis ikke gammel, men noget rumsterer åbenbart i underbevidstheden…

Den 17. april kunne Fixe være fyldt 1 år. Jeg sad og rodede i gamle billedfiler for ikke så længe siden og faldt over en optagelse med Fixe fra sidste sommer. Og så sad jeg og hylede (igen)… Han var bare så kær!

Vi har set gode venner i april; bl.a. Hegewalds og Martinsens. Og jeg har holdt tøseaften for Annemette og Marlene. Altid hyggeligt! Da vi holdt min fødselsdag d. 13. april, savnede vi John og Margrethe, som desværre ikke kunne komme, men vi havde en skøn aften sammen med min mor & Svend Aage og min far & Ulla. Pengene er brugt på nyt tøj – TAK smiley

Det nye tøj havde jeg på til fest med jobbet sidste weekend (rigtig god fest!), og delvist til koncerten med Queen Machine, som jeg var til med et par kolleger. Vi havde fået fribilletter, da forsangeren er medicinstuderende og har haft et forløb hos os. Hold da k*ft et godt show! De gav den max gas, og Bjarke synger vildt godt! SE DEM, hvis de spiller i nærheden af dig! Kan klart anbefales – også selvom du måske ikke er fan af Queen…

Hvor er det dejligt, at det gode vejr endelig er kommet! Vi nyder så meget at komme ud at gå i naturen. På min fødselsdag f.eks. var vi (alle fem) ude at gå rundt om Søndersø, vi har været i skoven flere gange og rundt om søen ved flyvepladsen. I eftermiddag har pigerne (også Sofie, som bor på vejen), Tilo og jeg været i skoven i det skønne vejr. Tilo elsker det smiley. Han er nu 8 måneder og sætter sig ikke længere helt så langt ned, når han skal tisse, så han begynder nok snart at lette ben. Tilo er en rigtig dejlig hund! Han er vild med at spille bold i haven, er i det hele taget glad for at lege. Ham er vi rigtig glade for!

Herunder billeder fra dagens skovtur: