For en uge siden havde vi en skøn tur i sommerhus – og vi kørte derop i vores nyanskaffede bil; en Renault Scenic 1,5 dci. Brugt, men god. Fredag morgen sagde pigerne farvel til Fabian (= Fabia’en), hvorefter Jan og jeg (jeg havde taget en fridag) sammen hentede den anden bil. Hjem og pakke, spise og så afsted i sommerhus. Mor og Svend Aage var ude at rejse (men hver for sig denne gang), så det var bare os deroppe. Og det var dejligt! Vejret viste sig fra den HELT rigtige side; det var varmt og vindstille – simpelthen SKØNT!

Vi slappede af og hyggede os – bl.a. med bål, is på havnen og gåture. Mandag (2. pinsedag) gik vi faktisk hele vejen fra sommerhuset via stranden til havnen for at få en is – og så hjem igen (naturligvis).

Lidt billeder fik jeg også taget. Klik her for at komme til galleriet. Herunder et billede af de skønne og STORE is fra havnen smiley – og et af Maries buketter: