I går blev kære, søde, dejlige, smukke Marie 10 år. Hun blev fejret af familien i søndags, hvor vi havde besøg af mormor, morfar, bedstefar, bedstemor, farfar, Margrethe, Ketty, Johnny, Simon, Stine, Laura, Nina og Casper. Det var rigtig hyggeligt!

Mormor havde inviteret Marie, Line og mig med på en tur til Tivoli i København, og vi valgte at tage afsted på Maries fødselsdag. Så vi måtte tidligt op i går, da vi skulle med toget. Pigerne klarede den 4-timer lange togtur fint. Vi hyggede os med madpakker, kortspil, kabaler og loomies-elastikker.

Vi ankom i København ved middagstid, og Tivoli ligger lige ved hovedbanegården – det kan simpelthen ikke være nemmere! Tivoli var pyntet smukt op til Halloween, og der var imponerende mange græskar, og mange forskellige slags! Marie var lidt betænkelig ved nogle af forlystelserne, men da hun først tog mod til sig, var hun næsten ikke til at stoppe igen smiley

Der blev behov for varm kakao og candyfloss i løbet af eftermiddagen. Vinden var lidt kold, men det var tørvejr, og vi nød at gå rundt i den flotte park. Der var ikke vildt mange besøgende, så pigerne skulle ikke stå meget i kø til forlystelserne.

Aftensmaden blev indtaget i én af Tivolis mange restauranter; ribs, burger og pommes frittes faldt valget på. Bagefter var der lige tid til endnu et par forlystelser, inden vi skulle med toget tilbage til Jylland igen. Også togturen hjemad klarede pigerne uden problemer. Efter et par slag kort meldte trætheden sig, og begge piger lagde sig og faldt i søvn – og sov nok ca. 2 timer. Så var den 4-timer lange tur hjem jo heller ikke så slem … smiley

Vi var hjemme ved midnatstid, hilste kort på far og Tilo – og gik så på hovedet i seng. Mormor havde foreslået, at vi skulle prøve at sove “7 kvartér i timen”. Om det lykkedes, ved jeg ikke, men det var ikke noget problem at få dem op i morges. Marie glædede sig til at dele godter ud til klassekammeraterne, og Line skulle møde i kirken til konfirmationsforberedelse.

Vi siger 1000 TAK FOR TUREN til mormor! Det var en rigtig hyggelig tøsetur! Og vi vil da meget gerne med igen … Vi har aldrig set Tivoli julepyntet (bare et hint) smileysmiley

Her er den dejlige fødselar. Der er flere billeder fra Tivoli-turen i galleriet, tryk her.