Juleaften fejrede vi i år hos Simon og Stine og deres dejlige børn. Bedstemor, bedstefar, Lone og Victor var der også – og det var super hyggeligt! Der var MASSER af mad og MASSER af gaver!
Hold op hvor var jeg mæt, da vi var færdige med at spise! Der var 3 slags kød (and, medister og flæskesteg) og 4 slags kartofler (hvide, brunede, roasted og franske), den lækreste sovs og Jans rødkål. Risalamande ventede vi med til EFTER sang og dans om juletræet og uddeling og udpakning af gaver – hvilket var lidt af et projekt, når vi var så mange samlet … Line fik mandelen og mandelgaven, som var en hjemmelavet marcipangris. smiley
Den største gave fik JEG i år. Jan har haft hemmeligheder på værkstedet en uges tid op til jul, og jeg var noget spændt – for den store pakke havde jeg set, men jeg havde ingen anelse om, hvad han havde fundet på! Min gode mand havde lavet et fuglefoderhus! Og det er rigtig fint! Jeg er meget glad for det! smiley

Billeder fra juleaften kan ses via linket her.

Nu er julen så småt ved at være forbi, og vi har nået at være sammen med en masse dejlige mennesker. Ud over den herlige flok juleaften har vi holdt julefrokost sammen med Jans familie (Kibæk, Skibbild, Timring og Malmø). Det var 2. juledag hjemme hos os, og vi var 18(!) i vores lille hjem – men det gik så fint. Hver familie tager en ret eller to med + gaver til pakkeleg. Det var som sædvanligt super hyggeligt!

3. juledag (lørdag d. 27. december) fejrede vi Svend Aages 70-års fødselsdag – lige lidt på forkant, da han jo først runder d. 2. januar – men da er han jo ikke hjemme … Mor og Svend Aage rejser nemlig d. 1. januar til Tenerife, og de har inviteret Birthe med på turen. Vi ønsker jer en skøn ferie! smiley

År 2014 er også så småt ved at rinde ud, og vi har meget at være taknemmelige for! Bl.a. har har vores dejlige døtre igen i år været med mormor og morfar på charterferie, denne gang gik turen til Rhodos, og det var vist en god, solrig – og VARM – tur. Det var i hvert fald to meget solbrune piger, vi fik hjem – ja, Marie var nærmest sort …!

Men også bedstemor og bedstefar har haft pigerne på ferie, men på skift, så Marie har været på ferie sammen med Casper og Nina, og Line sammen med Laura. Og dét er bare så god en idé, og de unger hygger sig bare så meget sammen!

Og så er Line, Marie og jeg blevet forkælet med en tur til Tivoli. Det var simpelthen en god idé – og skønt vi kunne få det til at passe med Maries fødselsdag! Tak (igen) til min søde, gavmilde mor for turen!

TAK til ALLE bedsteforældre for ferier og andet samvær i 2014!
Og TAK til venner og veninder! Vi nyder at være sammen med jer!

Jans jobsituation har været noget ustabil her i 2014! Og skæbnen ville, at han d. 23. december havde sidste arbejdsdag på vinduesfabrikken (hvor han ellers har været rigtig glad for at være), pga. ordrenedgang. Vi var forberedt på, at fyresedlen kunne komme, men det er da træls alligevel! Jan overvejer et sceneskift … er i tænkeboks …

År 2014 blev året hvor jeg for alvor sprang ud som foto-nørd – og jeg er vild med det! Ser motiver over alt, har lyst til at fotografere DET HELE! Har det taget overhånd, når børnene – ja, selv hunden – synes, det er træls, når jeg tager kameraet med på skovturen … ? smiley Jeg har meldt mig ind i en fotoklub og har da også vundet 2.-pladsen i en konkurrence i klubben. Så må man altså godt være lidt stolt af sig selv!

Få dage inden jul gik min elskede iMac-puter i sort (PIV!), så jeg kaprer Maries bærbare, når hun ikke bruger den. Jeg må i gang med at spare op til en ny … Jeg savner billedbehandlingsprogrammet (iPhoto), som jeg er vant til at arbejde med! Men sådan en Mac er jo dyr … Så Jan bliver nødt til at få et godt lønnet arbejde – SNART – så han kan købe en ny til mig! smiley

Vi glæder os til at tage hul på 2015, til Lines konfirmation (GISP, vi er slet ikke gået i gang med forberedelserne endnu!) – og kusinernes! Vi håber på mange gode oplevelser sammen med venner og familie, og vi ønsker alle et spændende og lykkebringende år 2015 – gerne med et drys af fjolleri og sjov!