Nu er det 4 uger siden, Tilo flyttede ind hos os. Han er SÅ SØD! Og han er meget knyttet til sin familie! Er stadig lidt utryg ved den store verden og de ting og mennesker, der dukker op hist og her, men han bliver mere og mere modig dag for dag. F.eks. peb han under hele den første gåtur i skoven, ville gerne gå, men lod os vide, at han syntes, det var farligt. Men anden gang vi var i skoven, peb han kun, da Line på et tidspunkt forlod “flokken” for at gå ad en anden sti. Ellers var der ikke noget “farligt” ved skovturen. Dejligt! Vi har haft ham med med ind i gågaden, og det gik super fint (over al forventning, faktisk), så det går fremad smiley.

Han er 12 uger i dag – og han er blevet noget langhåret, så jeg har klippet ham lidt. Jeg ville egentlig bare klippe pelsen ved øjnene væk, så han bedre kunne se – men det udviklede sig, og nu er al håret på toppen væk. Det ser lidt skørt ud, og det er ikke verdens bedste klipning …. Men øvelse gør mester smiley.

Tilos galleri er opdateret. Billedet herunder er fra i dag – efter klipningen (he he):