Nu står der 1. januar 2013 i kalenderen, og i dag slapper vi af. Vi havde en stille og rolig nytårsaften i aftes – bare os 4 + Tilo, som heldigvis tog larmen fra diverse nytårsskyts i stiv pote smiley. Vi håber, at alle vi kender er kommet godt ind i det nye år.

Jan tog ud at fiske i morges, Marie leger med Sofie, som bor her på vejen, Line har fået lektierne af vejen og får om lidt besøg af Mathilde. Tilo hviler lige nu, og jeg havde lige lyst til at lave et tilbageblik over december, som jo startede med hyggeligt snefald. Se billederne via linket her.

I morgen bliver det hverdag igen med skole og arbejde. Og mit arbejde på lidt andre præmisser end i 2012, hvor jeg for første gang skulle opleve at få en stress-reaktion. I 2013 håber jeg på at genvinde mit overblik og overskud, og igen blive glad for at gå på arbejde. Og det skal nok gå, for jeg har en masse søde og gode kolleger, som heldigvis er indstillet på at hjælpe mig – og dejlige venner & familie, som passer på mig.

Billedet herunder er fra i morges – et lille øjebliksbillede af Marie og Tilo i en hyggestund.