Den 28. februar rundede Tilo sit første halve år. Han er rigtig sød og sjov. Elsker at lege og (nu) at komme ud og gå ture. Han er også glad for at gø af naboerne og folk, vi møder på gåturene – det skal vi lige have vænnet ham af med igen. Eller; vi vil prøve, for det er jo hundens natur at gø på eget territorium, og vi håber, at han – når han er blevet ældre – ikke længere finder det nødvendigt at gø på gåturene…

Men sikke vi nyder at have ham i huset! Det er SÅ DEJLIGT smiley! Tilo lærte ret hurtigt at lægge sig til at sove sammen med Jan, når han kom træt hjem fra arbejde. Godt for Jan, som jo har brug for søvnen… Renlig er han (Tilo) også nu, viser tydeligt at han gerne vil ud – også hvis det er for at lege i haven. Sneen har Tilo været helt vild med! Og isklumper… Han er også glad for at lege med bold. Han er faktisk begyndt at kaste med den. Det ser ret sjovt ud smiley!

Gåturene bliver også længere. Tilo og jeg har et fast ritual; når jeg kommer hjem fra arbejde, skal vi ud at gå sammen. De få gange jeg ikke har haft tid, ser han SÅ slukøret ud – selvom Line lige har gået med ham. Han får mindst 1 daglig gåtur, oftest flere. Og ture i skoven, med på rideskolen og op på skolen for at hente Marie. Desuden går vi til hundetræning om søndagen, hyggeligt!

Tilo har været til hundefrisør for første gang i denne uge, og han er blevet så fin. Billederne herunder blev taget, da vi kom hjem med ham. Tilos galleri er opdateret med nye billeder.

Og hvordan går det med resten af familien? Jo; seje Jan har nu smidt 13 kg (FLOT!), pigerne er skønne, søde og frække, som de plejer – og jeg travlt på jobbet, som jeg plejer. Jeg har en del overarbejde (2 – 6 timer pr. uge), og det ser ud til at fortsætte resten af foråret. Men til sommer er vi forhåbentlig færdige med projekterne og kan få mere luft i dagligdagen igen.

Vi har bestilt nyt inventar til stuen! Skænken (som er det første møbel, jeg nogensinde har købt) er foræret til Far og Ulla, som kunne bruge den på den nyistandsatte 1. sal – og dér står den faktisk ret godt! Jan og jeg har fundet et flot reolsystem i Ilva og har bestilt. Der var “20% off” denne weekend, så vi synes, at vi har gjort en god handel smiley. Om en uges tid kan vi afhente møblerne, og så skal de jo bare hænges op. Ikke også, Jan…. smiley?! …. Hvis jeg er heldig er de hængt op til min fødselsdag (jeg krydser fingre!).

Påsken er om hjørnet – det glæder vi os til. Vi vil tage pigerne med en tur i biografen, hvis der vises noget godt. Påskelørdag frokost hos Far og Ulla. Ellers intet planlagt – ud over hygge og afslapning.